Z

 ij die ook met plezier willen sporten bij een stabiele gezonde vereniging, zijn welkom om een kijkje te komen nemen bij één van de sporturen van Hart op Tempo bij verschillende sporthallen in de gemeenten Emmen, Coevorden en Klazienaveen

Elke groep staat onder leiding van een gediplomeerde sportinstructeur/trice. “Hart op Tempo” kent verschillende niveaus; voor een ieder is er wel een geschikte groep. Voor hen die dat op prijs stellen zijn er drie groepen waarbij extra medische begeleiding aanwezig is, om de belastbaarheid van de deelnemers in de gaten te houden maar ook om hun zelfvertrouwen te stimuleren. Men hoeft zich nog niet direct aan te melden als lid: de eerste maand is voor het uitproberen en is gratis.

Verdere informatie kan men verkrijgen bij het secretariaat tel. 06 55935884. Nieuwe leden zijn welkom. Op deze www.hartoptempo.nl staat een aanmeldingsformulier; aanmelden kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lidmaatschap 2020-2021

  • € 13,00 per maand

  • € 14,00 per maand met medische begeleiding


aanmelding lidmaatschap

Aanmelden?

Nieuwe leden, donateurs en sponsoren kunnen zich aanmelden middels het aanmeldingsformulier. Het kan ook middels een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of telefonisch bij één van de bestuursleden. Elders op deze website staat een bestuurs-overzicht met telefoonnummers en ook de exacte sporttijden en locaties vermeld.