Groteclubactie

Klik op de afbeelding voor de lotnummers

Bij zo’n titel vraagt menige lezer zich af: voorbeeldig? Hoezo, waarover, voor wie en waarom?
Op zichzelf is dat een kenmerkend teken van onze tijd: dat we snel bij het lezen of horen van iets onze vragen klaar hebben, en soms niet alleen onze vragen, maar onze opmerkingen of ons oordeel. Op veel terreinen zien we dat, en het lijkt er lang niet altijd op dat ons dat tot elkaar brengt, dat ons onderlinge begrip daarvan groeit. Nationaal en internationaal zien we veel tekenen die erop wijzen dat het verdelen van de wereld in kampen die elkaar bestrijden de hoogste sport is geworden. Wie die ontwikkelingen een beetje volgt, heeft het afgelopen jaar veel momenten meegemaakt waarin zorg voor de toekomst aan de orde was.

Als dan de kersttijd nadert, komt de bezinning. Wat gebeurt er, waar gaan we naar toe? Daarover nadenkend dringt tot je door dat je er op de schaal van de wereld of het land niet veel aan kunt veranderen, in ieder geval niet direct. Wat je wél kunt doen, ligt in je eigen directe omgeving: jawel, het zijn de kleine dingen die het doen, toch?! Dan realiseer ik me: wat een enorm plezier heb ik woensdagochtend met de vrienden van mijn sportclub! Zwetend, me inspannend, de ene keer beter dan de andere, lol bij de opdrachten van “de juf” en bij de capriolen die we zelf uithalen. En ook: betrokken bij elkaar, wetend hoe het ieder vergaat. En ik weet zeker: dat geldt niet alleen voor de woensdag 1! 

Een club waar mensen op elkaar betrokken willen zijn, waarbij het bestuur wordt gesteund door een aantal zeer actieve leden die de ene na de andere actie opzetten: een blad, loterij, contact met sponsoren, de Rabo-actie enzovoort. Een geweldige financiële op brengst, daar gaan we goeie dingen mee doen. Maar bovenal: een opbrengst van saamhorigheid, van sámen ervoor zorgen dat we een toekomst hebben, kortom: 2017 was met en in HOT een voorbeeldig jaar! 

Fijne kerst, veilige en mooie jaarwisseling en tot in 2018!
Ton Sleeking, voorzitter.

beatbeat

Kijk hoever je al bent gekomen, Niet hoever je nog moet gaan!

Citaten quotes en spreuken.

Secretariaat Hart op Tempo

Buidelmees 2, 7827 BJ Emmen
06-55935884
secretaris@hartoptempo.nl

Vakantie

Zomervakantie: 16 juli t/m 28 augustus

Doen!

"Hart op Tempo stelt u in de gelegenheid om één maand gratis mee te sporten"

Ook kunt u een kijkje nemen nemen op één van onze sporturen... of,

Download hier direkt het aanmeldformulier

Advertenties

 Actief in Coevorden

Sieben1

 

De Wasmand

duo

logo De Verbinding

Eismat

hvb1

Kapsalon Karin

 

 Retebo

Kooi

tvl schadeservice

Henryvossier

 

pannekoek boerderij

Go to top